skip to Main Content

Huur makkelijk en snel een huurauto bij Autoverhuur Bollenstreek

Gaat u een uitstapje maken? Met de auto op vakantie? Een zakelijke afspraak bezoeken? Of verhuizen? Een auto huren is een interessante optie als u zelf geen auto heeft of als u op zoek bent naar meer (laad) ruimte en/of comfort en luxe. Bij Autoverhuur Bollenstreek huurt u gemakkelijk en snel een huurauto.

Verschillende soorten personenauto’s

Autoverhuur Bollenstreek heeft een groot wagenpark in Noordwijk. Wij verhuren personenauto’s voor particulier en zakelijk gebruik. U heeft keuze uit een breed aanbod van grotere tot kleine auto’s. Allemaal voor voordelige tarieven. Zo hebben wij onder andere een Kia Promo, Volkswagen Polo of een BMW X2 in ons assortiment. Bekijk op onze website het gehele aanbod aan personenauto’s

Bedrijfswagen huren

Heeft u voor een klus een busje nodig? Gaat u bestellingen rondbrengen, verhuizen of met meerdere personen op stap? Bij Autoverhuur Bollenstreek is het ook mogelijk om bedrijfswagens te huren. Wij verhuren bedrijfswagens in verschillende grootte met diverse laadlengtes en -hoogtes. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid een passende bus. Benieuwd naar ons aanbod? Wij laten u de verschillende bussen graag zien.

Korte en lange huurperiode

Bij Autoverhuur Bollenstreek kan u voor een korte, maar ook langere periode een auto of bedrijfswagen huren. Het is mogelijk om voor een dagdeel, een dag, week of zelfs langer te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om zakelijk te huren in de shortlease vorm. Bent u benieuwd naar de huurmogelijkheden? Of heeft u vragen over de huurperiode neem dan contact met ons op.

Voordelen Autoverhuur Bollenstreek

Bij Autoverhuur Bollenstreek huurt u eenvoudig een personenauto of bedrijfswagen. Alle voordelen van het huren bij ons hebben wij voor u nog even op een rijtje gezet:

  • Centraal gelegen in Noordwijk en goed te bereiken.
  • Verzekerd van goede verhuurvoorwaarden, wij zijn aangesloten bij BOVAG.
  • Voor ieder budget een huurauto voor de beste prijs.
  • Inclusief 100 vrije kilometers per dag.
  • U heeft een borg zekerheid.
  • Op te halen en/of weg te brengen, ook in het weekend.

Reserveer nu uw huurauto!

Heeft u een personenauto of bedrijfswagen nodig? Reserveer nu uw huurauto bij Autoverhuur Bollenstreek. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Huur nu een personenauto, een bedrijfswagen of auto voor zakelijk gebruik bij Autoverhuur Bollenstreek!

Meer weten? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Back To Top