skip to Main Content

Huur een verhuisbus bij Autoverhuur Bollenstreek!

Staat u op het punt te verhuizen? Gaat een van uw kinderen op kamers? Of heeft u nieuwe meubels gekocht waardoor u de oude meubels weg moet brengen? Huur dan een verhuisbus bij Autoverhuur Bollenstreek. Dit maakt het vervoeren toch net even makkelijker en scheelt een paar ritjes in uw personenauto. Bent u er klaar voor?

Verhuisbus in verschillende formaten

Wij verhuren verhuisbussen in verschillende groottes met diverse laadlengtes en -hoogtes. Zo vindt u altijd een passende verhuisbus voor al uw spullen. Wij hebben onder andere een Peugot Expert, Mercedes Sprinter, Renault Master of Opel Vivaro te huur. Goed om te weten: al onze verhuisbussen zijn voorzien van reclame. Bekijk het volledige aanbod verhuisbussen >

Huurperiode

Heeft u een aantal dagen nodig om uw spullen te verhuizen? Of wilt u juist alles op een dag doen? Voor het huren van een verhuisbus maakt het niets uit. Bij ons ik het mogelijk om voor een dagdeel, een dag, week of zelfs langer te huren. Zo heeft u de tijd om de verhuizing rustig uit te voeren.

Waarom een verhuisbus huren bij Autoverhuur Bollenstreek?

  • Centraal gelegen in Noordwijk en goed te bereiken.
  • Verzekerd van goede verhuurvoorwaarden, wij zijn aangesloten bij BOVAG.
  • Voor ieder budget een huurbus voor de beste prijs.
  • Inclusief 100 vrije kilometers per dag.
  • Onze bussen zijn goed onderhouden.
  • U heeft een borg zekerheid.

Huur vandaag nog een verhuisbus!

Wilt u een verhuisbus huren? Dan is Autoverhuur Bollenstreek hét verhuurbedrijf met een divers aanbod aan verhuisbussen. Reserveer nu gemakkelijk en snel uw gewenste verhuisbus. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Huur nu een personenauto, een bedrijfswagen of auto voor zakelijk gebruik bij Autoverhuur Bollenstreek!

Meer weten? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Back To Top