skip to Main Content

Huur een (bestel) bus bij Autoverhuur Bollenstreek!

Heeft u een mooie klus te pakken? Gaat u verhuizen? Of moeten er bestellingen rondgebracht worden? Dan is het huren van tijdelijk vervoer een verstandige keuze. Het geeft u maximale flexibiliteit tegen lage kosten. Of u nu als particulier of juist als bedrijf een (bestel) bus wil huren, bij Autoverhuur Bollenstreek is alles is mogelijk.

Aanbod bussen

Wij verhuren bussen in allerlei groottes met diverse laadlengtes en -hoogtes. Zo vindt u voor iedere klus een passende (bestel) bus. U kunt bij ons onder andere een Peugeot Expert, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter, Renault Master of een Opel Vivaro huren. Al onze bussen zijn voorzien van reclame en hebben 100 vrije kilometers per dag. Bekijk het volledige overzicht van onze bussen.

Voordelen Autoverhuur Bollenstreek

Een (bestel) bus huren bij Autoverhuur Bollenstreek brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten deze voor u op een rijtje:

  • Centraal gelegen in Noordwijk en goed te bereiken.
  • Verzekerd van goede verhuurvoorwaarden, wij zijn aangesloten bij BOVAG.
  • Voor ieder budget een huurauto voor de beste prijs.
  • Inclusief 100 vrije kilometers per dag.
  • U heeft een borg zekerheid.

Bus huren voor korte of lange periode

Heeft u een klus die een aantal dagen duurt? Of wilt u juist alleen voor een middag een bus huren? Bij Autoverhuur Bollenstreek is het mogelijk om voor een dagdeel, een dag, week of zelfs langer te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om zakelijk te huren in de shortlease vorm. Bent u benieuwd naar de huurmogelijkheden? Of heeft u vragen over de huurperiode? Neem dan contact met ons op.

Huur vandaag nog de gewenste bus!

Woont u in Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Katwijk, Hillegom, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Rijnsburg, Valkenburg of De Zilk? En wilt u een van onze (bestel)bussen huren? Dan zijn wij hét autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Reserveer nu uw (bestel) bus bij Autoverhuur Bollenstreek. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Laat het ons weten.

Huur nu een personenauto, een bedrijfswagen of auto voor zakelijk gebruik bij Autoverhuur Bollenstreek!

Meer weten? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Back To Top